ЗА МЕН

„Всички ние имаме мечти. Но за да превърнем мечтите си в реалност, отнема изключително много решителност, всеотдайност, самодисциплина и усилия.“   Джеси Оуенс

ПРИЯТНО МИ Е ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

Казвам се Красимир Кунев и съм експерт в заваряването със специалност Международен инженер по заваряване. Помагам на хора и организации, които обмислят автоматизиране и роботизиране или имат нужда да надградят заваръчното си производство.

Опита в тази сфера натрупах в компании, които преминаха от ръчно към роботизирано заваряване и бях пряко ангажиран с проектите. Взех решение да създам собствен бизнес в тази област, за да имам възможност да помогна на повече хора и организации, които обмислят или вече са инвестирали в оборудване за роботизирано заваряване.

Ако имате проблеми и неизяснени въпроси, относно заваряването, автоматизирането и роботизирането във вашето производство или сте решили, че може би е време да инвестирате в роботизирана система, не се колебайте да се свържете с мен. Ще отговоря на всякакви въпроси, свързани с моя опит и ще помогна на всеки да реши по-лесно проблемите си.

От собствен опит знам колко е трудно да стигнеш до правилните отговори и решения, особено когато няма на кого да се опреш и с кого да се посъветваш по специфични въпроси. Всичките си умения съм постигнал с много труд, в продължение на години практика, обучения и четене. В роботизираното заваряване технологиите се развиват много бързо и затова моят стремеж е да не спирам да се обучавам и развивам.

ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЕКТИ

Следваща стъпка в моята кариера, ще бъде усвояването и използването на по адаптивен софтуер за офлайн програмиране, който да включва по-голям набор от роботи, които се предлагат на пазара. Този софтуер ще ми позволи да бъда по-гъвкав в проектирането на роботизираните системи и ще намали времето за програмиране.